Заштитете го вашиот дом или деловен простор

Заштити го семејството од глодари и инсекти. Имаме соработувано со илјадници компании и домови.

Закажете бесплатна консултација

Loading
Your message has been sent. Thank you!

За нас

underline

Еко-Чистота е една старо-нова приказна којашто го продолжува вршењето на најквалитетните услуги за Дезинсекција, Дезинфекција и Дератизација, кои нашата фирма под името ‘’Чистота’’ – Скопје ги врши уште од далечната 1992 година. Како една од првите приватни фирми во овој сектор и целокупното собрано искуство од работењето на најразличен тип на објекти (фирми, канцеларии, домови), нудиме квалитетна услуга и одлични цени.

Нашето мото гласи:

Заштитата на нас како луѓе и животната средина во којашто сите ние живееме треба да биде на прво место кај секој еден човек.

Нашата насоченост кон иднината е константо подобрување на услугите и квалитетот, современизирање на услугите за Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација, преку посетување на најразлични семинари, саеми, конференции, на коишто се промовираат најновите светски трендови во оваа област, со намера и нашите клиенти да ја добијат најдобрата можна услуга.

Најзастапени штетници

underline

Нашиот тим ќе ве посочи како и на кој начин најефикасно да се ослободите од секаков вид штетници.

Наши услуги

underline

Како една од првите приватни фирми во овој сектор и целокупното собрано искуство од работењето на најразличен тип на објекти, нудиме квалитетна услуга и одлични цени.

Екстерминација на пајаци

Пајаците како инсекти можат да опстанат и да се множат и во суви и во влажни места,различни ќошеви или пак подрумски простории. За да опстанат треба да има и други инсекти од коишто тие ќе се хранат и со тоа ќе се размножуваат.

Нашиот тим ќе ве посочи како и на кој начин најефикасно да се ослободите од секаков вид на пајаци или други несакани инсекти.

Екстерминација на силверфиш

Тие се мали инсект кои имаат нијанса на сива боја,се движат како риби и најчесто се наоѓаат во тоалетите.Тие спаѓаат во видот на Animalia. Иако не носат некои тешки заразни болести,тие сепак можат да бидат опасни по нашето здравје.

Доколку имате проблем со оваа врста на инсекти, контактирајте не нас и нашиот тим

Екстерминација на стеници

Стениците веројатно го добиле своето име од нивната навика да се засолнат во креветите и да се хранат со крвта на луѓето додека тие спијат.Стениците се хранат само со крв и мора да имаат редовни оброци со крв за да преживеат и да се развијат.

Луѓето кои не сфаќаат дека имаат наезда од стеници може да го сфатат чешањето и разните убодни места како убоди од разни други инсекти, како што се комарците или болвите ,за да потврдите дека каснувањата се од стеници, мора да ги пронајдете и идентификувате самите бубачки или дел од овие нивни карактеристики.

Екстерминација на мравки

Мравките, поради нивната мала големина, можат лесно да влезат во различни продукти и со тоа да предизвикаат различни болести, најчесто стрептокока или салмонела.

Доколку имате проблем со оваа врста на инсекти, контактирајте не нас и нашиот тим.

Екстерминација на муви

Мувите како двокрилни инсекти можат да влезат без никаков проблем преку отворена врата или пак прозорец,но има и случаи каде што влегуваат преку некаков вид на транспорт, најчесто кутии,кога ќе влезат во едно домаќинство немаат никаква потреба за истото да го напуштат.

Доколку имате проблем со муви во вашиот дом или канцеларија, повикајте го нашиот тим.

Екстерминација на комарци

Надвор од вознемирувачкиот фактор, комарците се носители или преносители на некои од најсмртоносните болести на човештвото и тие се главниот број еден непријател, во борбата против глобалните заразни болести. Болестите што ги пренесуваат комарците предизвикуваат милиони смртни случаи ширум светот секоја година со непропорционален ефект врз децата и постарите лица.

Доколку имате проблем со оваа врста на инсекти, контактирајте не нас и нашиот тим.

Екстерминација на глодари

Глодарите сами по себе се доста нечисти и со самото тоа носат и доста зарази коишто се штетни по нашето здравје. Можат да донесат многу зарази бидејќи грицкаат секаков вид на продукти. Со самото тоа што се сештојадци,тие можат да направат најразлична штета бидејќи се склони кон грицкање и на инсталациски елементи и можат да направат сериозна материјална штета.

Екстерминација на бубашваби

Бубашвабите се инсекти кои сакаат темни и влажни места.Иако не секогаш се видливи и се движат по видливи места,тие разнесуваат разни бактерии во нашите домови и се причинители за разни болести.

Доколку имате проблем со оваа врста на инсекти, контактирајте не нас и нашиот тим.

Екстерминација на болви

Најчести живеалишта се крзнени миленици или топло крвни животни бидејки бараат храна од нив. Своите јајца ги залегунваат во пукнатините од подот. Веројатно главниот индикатор дека вашата мачка или куче може да имаат болви е прекумерното чешање.

100+

Здравствени иснтитуции

Стоматолоски ординации, лаборатории

120+

Јавни институции

Општински згради, министерства

150+

Задоволни компании

Компании од приватен бизнис сектор

50+

Приватни домови

Приватни станови, куќи, викендици

Контактирајте нè

Адреса

бул.К.Ј.Питу 26/1 1000 Скопје

Loading
Your message has been sent. Thank you!
photo